Forum klanu Strangers grającego w Quake III Arena
Najlepszą obroną jest atak?? Ja jestem za usunięciem, nie tylko ze względu na tego czita, ale o podejście do innych, nawet do osób z klanu.
Skoro już dałeś moje demko to wiedz że macham celownikiem po całej mapie a koleś zatrzymał i zwolnił demko tam gdzie został zamachniety celownik, ale nie bede sie tłumaczył takiej osobie jak ty.
Wylatujesz z samych ostrzeżen:
1. Fejkowanie pod tagiem 'ale' i granie spara
2. Podejrzewanie ciebie o czity (dropy)
3. Wyzywanie, podejrzewanie gracza(cl) klanu o czity - bez konkretnych dowodów.
Jeśli ktoś uważa inaczej i uważa, że gram na czitach to prosze założyć nowy temat i automatycznie odejde z klanu.
Od dzisiaj każdy kto dostał dropa to miał złe cfg a jak nie to ma przemieniacz! No kurwa człowieku przecież mówiłeś mi nie dawno na xfire, że nie masz 1.32 i , że musisz dopiero zrobić wtedy jak doszłeś do SnG. Kłamiesz i probujesz odwrócić sytuacje z tym gównem na youtube. Wiec wypierdalaj czitku słuchać Disco Polo
Pzdr.
Gość w każdym temacie pisze o Disco Polo prze huj moge ci zrobić ss od kiedy mam zainstalowane 1,32(no ale po co jak już w tym klanie nie jestem)nawet pomagał mi zrobić albo to był ogon albo zeratul już nie pamiętam. Ja wiem dragon z ty masz 15 letiego kompa i windowsa 98 hehe ale ja od tego momentu co mnie dropło kilka razy komputer zmieniałem na nowszy i nie instalowałem q3a1.32 bo tylko problem miałem takie jak te z tym przemieniaczem. byłem w kilku klanach przed tym klanem i nikt mnie jeszcze o czity nie posądzał jestes pierwszą osobą a po za tym większoś ludzi mie zna w tych wszystkich klanach ijak byś im cośtakiego powiedział to by cię wyśmiali. A ty dragon nie masz żadnej historii i nie wiadomo skąd się urwales. Ostatnio grałem z ogonem i wygralem z nim na dm5 mam nawet ss i jakos nie posądzał ze mam czity a przeciez gra o wiele lepiej odemnie. Nie wiem czy mam odpisywać na te twoje pkt no ale moge odpisać co mi tam
1. Fejkowanie pod tagiem 'ale' i granie spara-----jak mozna fejkować coś co nie istniej no ale OK niech mu bedzię
2. Podejrzewanie ciebie o czity (dropy)----chuj ze niewiadomo kiedy to było mogło być i nawet 5 lat temu i moje tłumaczenie masz w dupie bo no ale dowod jest wiec nie bede zaprzeczal
3. Wyzywanie, podejrzewanie gracza(cl) klanu o czity - bez konkretnych dowodów. ------" Dragon Skanuje ściany" jesli chodzi o to ?? Ja tu nie widze słowa czit ani nic podobnego.
Ja gram dla przyjemności mi nie zależy zeby być nie wiadomo w jakich klanach bo dla mnie to i tak jest już dziecinada i w q3a i tak nie bede dłużej grał jak 2 lata. Będe miał mnóstwo innch obowiąków i brak czasu na gry.
A ty Dragon to masz tylko uraz na tle Disco Polo bo jak widać w twoich postach to nie przestajesz o tym myśleć.
Pozdrowienie Dla Wszystkich i Dużych sukcesów w q3a ByE aha i usuncie mnie ze składu ze bym mógł sobie pójśc do innego klanu.
Ja pierdole czytaj ze zrozumieniem kolego po prostu mam z ciebie beke i z twojego Disco Polo , ale rozumiem, że cieżko to zrozumiec . j2k to jest tylko mój głos a jeszcze nie zagłosował OgoN i reszta wiec jeszcze nie jestes skreslony ...