Forum klanu Strangers grającego w Quake III Arena
Kolejny dowód na to,że na 1.16 panuje niezły burdel. Takie dzieci jak Hard siedzą dniami i nocami na kompie i z nudów próbują własnej głupoty. Wpadł i Hard, nie w q3 tylko we własnym MUZGU
Hard podpierdolil mi screena z xfire potem go przerobił na wh, a mianowicie wstawił tanka w photoshopie za sciane tylko troszke źle to zrobił bo ten tank nie jest wbity w ziemie tylko tak jakby lata w powietrzu .
Hard - dzisiaj, 12:01 wiadomości dodaj do listy przyjaciół offline cytuj
nawet z wh jestes pizda!!!
Wszedłem sobie na kompa, patrze a tu 13-letni dzieciak umieścił oto takiego screeny. No kurwa myśle przeciez ja nigdy nie dodawałem takiego screena z wh bo nigdy na tym nie grałem. Myśląc jak mogłem mieć takiego screena nie używając wh zacząłem przeglądać xfire i zobaczyłem tego samego screena tylko bez wh. Nie zgadzało mi sie to po czym wpadłem na pomysł odszukać strone TpC i znaleźć tam tego screena. Po chwili znalazłem:
To jest screen z xfire
http://www.punisherclan.dbv.pl/forum/vi … read_id=11
Wyżej link do klanu TpC z dodanym sparem.
Na przyszłość pamietajcie, że jest możliwość przerobienia screena żeby was ktoś nie zrobił w huja tak jak mnie probował Hard
Hard Ty PIZDO... od teraz taki masz nick według mnie... Nie umi się dzieciak pogodzić z tym że dostaje baty i kombinuje PIZDA (to nie przekleństwo, to on) dniami i nocami żeby innych wrobić...
Jakim trzeba być niedojebanym żeby takie rzeczy robić... Mogę się założyć że nie tylko on robi takie rzeczy, co za dziecinada jest na 1.16...
Wszyscy tylko się plują a sami nie popatrzą na to co robią.
Ostatnio edytowany przez Zeratul (2011-01-10 20:06:41)
Nightmare napisał:
haha ale sie ten quake skurwil..Nawet bez cheata grac nie umieja.W To sie gra bardzo dlugo zeby byc zajebistym..ja go juz kiedys o wh podejrzewalem, ale jego koledzy go wybronili...smieszne..
Kogo podejrzewałeś ? : )